Home » Omgang met corona

Omgang met corona

Beste klant,

In deze ongekende tijd willen we u graag van dienst blijven in onze winkel waar een mooie  schoenencollectie klaarstaat. Uw gezondheid gaat daarbij uiteraard boven alles.

Om ervoor te zorgen dat u bij ons veilig kunt blijven shoppen, hebben we de anti-coronavirus maatregelen genomen zoals aanbevolen door het RIVM.

Onze medewerkers hebben we opgedragen bij het minste teken van koorts of keelpijn thuis te blijven en ook in contacten thuis, en met familie en vrienden, goed op hygiëne te letten. Omwille van de algemene gezondheid zouden we u op het hart willen drukken om hetzelfde te doen. Want alleen samen kunnen we het virus de baas.

Onze winkelopeningstijden blijven onveranderd. Op maandag van 13 tot 18u, dinsdag t/m donderdag van 9 tot 18u, vrijdag van 9 tot 18u en zaterdag van 9 tot 16u. Het is tijdelijk mogelijk om privé te winkelen na sluitingstijd. Bel of mail ons via 0315-324969 of info@bohmerschoenen.nl.

Als u onder de gegeven omstandigheden liever thuis blijft en iets ter reparatie wilt aanbieden of een paar schoenen bezorgd wilt krijgen, dan zorgen we hiervoor. Bel of mail ons via 0315-324969 of info@bohmerschoenen.nl. Op bohmerschoenen.nl kunt u de collectie alvast op uw gemak bekijken.

Tot slot wensen we iedereen, de zieken in het bijzonder, veel sterkte in deze moeilijke tijd. We willen in het bijzonder medewerkers in de zorg en de hulpdiensten bedanken voor hun toewijding en energie.

Met hartelijke groet,

Guus & Petra Böhmer en medewerkers