Ga naar de inhoud
Home » Even voorstellen

Even voorstellen

Böhmer Schoenen & Reparaties is al 90 jaar een begrip voor dames- en herenschoenen én schoenreparaties met een ruime fashion-comfort collectie.

Sinds twee jaar is daar een nieuwe wandelschoenenwinkel aan toegevoegd. Deze is bij de huidige winkel getrokken en bevindt zich aan de Hoofdstraat 33. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een fijne wandeling in stad, bos of bergen. Heerlijk de hort op in wandelschoenen die wij persoonlijk aanmeten. De 3D voetscan van Aetrex geeft een goed beeld van je voeten zodat we je een advies op maat kunnen geven.

We voeren de merken Hanwag, Lowa, Meindl, On en de hiking lijn van Xsensible. Daarnaast bieden we Falke sokken, Deuter rugzakken, Leki trekkingstokken en Sigg drinkbekers. Vanaf het voorjaar 2023 is hier het kledingmerk Vaudé bijgekomen. Dit is een merk wat duurzame wandelkleding ontwikkeld voor hem & haar. Denk hierbij aan (korte/afrits) broeken, lichtgewicht waterdichte jassen en sneldrogende t-shirts.

We zijn blij verrast met alle positieve reacties hierop. Zo is spontaan een Wall of Fame ontstaan. Klanten sturen foto’s in waar ze wandelen met de schoenen van Böhmer en deze hangen we in de winkel aan een speciale muur. Loop eens binnen en laat je persoonlijk adviseren.
Graag tot ziens!

Guus en Petra Böhmer

Eigenaren

Het geeft mij voldoening om voor iedere klant een stijlvolle en passende schoen te vinden. Het contact met klanten, van jong tot oud, maakt het werk erg leuk en afwisselend. Ik vind het mooi om te zien dat men met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Wilma Smits

Schoenadviseur