Even voorstellen


"Schoenen zijn onze passie; of het nu gaat om oude of nieuwe schoenen. Guus is schoenmaker en aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. Daardoor worden de schoenen ambachtelijk gemaakt. De schoenmakerij bevindt zich achter in de winkel zodat dit ambacht zichtbaar is voor iedereen. Samen met een deskundig team helpen wij u de beste schoenen voor uw voeten te vinden. We werken met verschillende wijdte maten en uitneembare voetbedden. Zowel voor jong als oud. In de winkel treft u een uitgebreide collectie dames, heren en kinderschoenen. Omdat het aanmeten van kinderschoenen de nodige tijd kost en belangrijk is voor de juiste groei van de voet, hebben we ons hierin gespecialiseerd. Uw voeten meten wij elektronisch. In onze schoencollectie vindt u de laatste trends in verschillende wijdtes en meestal met uitneembare voetbedden. Daarvoor bezoeken wij verschillende beurzen, elk seizoen opnieuw. Ons team heeft deskundigheid in huis die regelmatig wordt bijgespijkerd met cursussen en trainingen. Kortom: bij ons weet je zeker dat je met de beste combinatie van pasvorm en mode naar buiten gaat. Wees welkom!" Guus en Petra Böhmer
  Guus en Petra Böhmer

  Wij helpen u graag de beste schoenen voor uw voeten te vinden.

  Guus en Petra Böhmer
  eigenaren
  Patricia Buizert

  Wat mij aanspreekt is dat je de klant echt helpt met een advies van de schoenkeuze. Het mooiste aan dit vak is de kinderhoek. Als je de juiste schoen aandoet bij een kind en het rent door de winkel, met een glimlach van oor tot oor, daar doe ik het voor!

  Patricia Buizert
  Verkoopster
  Wilma Smits

  Het geeft mij voldoening om voor iedere klant een stijlvolle en passende schoen te vinden. Het contact met klanten, van jong tot oud, maakt het werk erg leuk en afwisselend. Ik vind het mooi om te zien dat men met een tevreden gevoel naar huis gaat.

  Wilma Smits
  Verkoopster