Even voorstellen


"Schoenen zijn onze passie; of het nu gaat om oude of nieuwe schoenen. Guus is schoenmaker en aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. Daardoor worden de schoenen ambachtelijk gemaakt. De schoenmakerij bevindt zich achter in de winkel zodat dit ambacht zichtbaar is voor iedereen. Samen met een deskundig team helpen wij u de beste schoenen voor uw voeten te vinden. We werken met verschillende wijdte maten en uitneembare voetbedden. Zowel voor jong als oud. In de winkel treft u een uitgebreide collectie dames, heren en kinderschoenen. Omdat het aanmeten van kinderschoenen de nodige tijd kost en belangrijk is voor de juiste groei van de voet, hebben we ons hierin gespecialiseerd. Uw voeten meten wij elektronisch. In onze schoencollectie vindt u de laatste trends in verschillende wijdtes en meestal met uitneembare voetbedden. Daarvoor bezoeken wij verschillende beurzen, elk seizoen opnieuw. Ons team heeft deskundigheid in huis die regelmatig wordt bijgespijkerd met cursussen en trainingen. Kortom: bij ons weet je zeker dat je met de beste combinatie van pasvorm en mode naar buiten gaat. Wees welkom!" Guus en Petra Böhmer
  Guus en Petra Böhmer

  Wij helpen u graag de beste schoenen voor uw voeten te vinden.

  Guus en Petra Böhmer
  eigenaren
  Carolien Huls

  Het fijne aan het verkopen van schoenen is dat je de klant extra aandacht kunt geven. Dat je samen probeert te zoeken naar de juiste kleur en het model schoen dat bij de voet past. Als de klant dan tevreden naar huis gaat; daar doe je het voor!

  Carolien Huls
  Schoenadviseur
  Wilma Smits

  Het geeft mij voldoening om voor iedere klant een stijlvolle en passende schoen te vinden. Het contact met klanten, van jong tot oud, maakt het werk erg leuk en afwisselend. Ik vind het mooi om te zien dat men met een tevreden gevoel naar huis gaat.

  Wilma Smits
  Schoenadviseur
  Amber Kock

  Op zaterdagen werk ik in deze modieuze winkel. Naast deze baan volg ik de opleiding Social Work in Nijmegen. Het geeft mij een goed gevoel om samen met de klant een perfect zittende schoen te zoeken. Zodat zij of hij met een glimlach de winkel uit wandelt.

  Amber Kock
  Verkoopster